Jordbæreventyret 22.06.2024

Praktisk informasjon

Inngang/Biletter:

Klikk link: Kjøp billetter her!

Kjøp billett i døra:
Voksne (pris kommer) kr
Barn 2-18 år (pris kommer) kr

Barn under 2 år kommer inn gratis. Bilettsalg finnes ved alle innganger, her er det mulig å benytte kort.

Parkering:
Når du kommer til Sylling hjelper vi deg med å finne en parkeringsplass.

Buss:
For de som ønsker å få med seg Jorbærgården og/eller gå gjennom Trollskogen, kjøres busser i skytteltrafikk mellom bussholdeplassen ved Sylling skole og Jordbærgården. Du kan gjerne sitte på med bussen begge veier. Bussene kjører fra kl. 09.30 og frem til 13.00.

Trollskogen:
For å komme til den spennende skogen går du oppmerket rute fra Jordbærgården. Stien gjennom Trollskogen er tidvis bratt og de minste barne vil trenge litt hjelp til å komme seg ned. Stien anbefales ikke for personer med bevegelseshemninger. Vi anbefaler godt skotøy!

Barnevogner:
Da det ikke er mulig å ta med barnevogn gjennom Trollskogen, kan disse parkeres ved inngangen til skogen. Vi frakter barnevognen for deg slik at du kan plukke den opp der når du kommer ned til stranda.

Sikkerhet:
Vi har Røde Kors til stede i området og førstehjelpsskrin i servicebilen og i infobodene. Allikevel vil vi gjerne at alle våre gjester tenker sikkerhet, og passer på sine barn. Husk at all aktivitet i vannet er på eget ansvar. På grunn av sikkerhet har vi også begrensninger for røyking, og all røyking i Trollskogen er forbudt.

Bekledning:
Det kan være lurt å ha på seg gode sko, da det er ulendt terreng i Trollskogen. Vi oppfordrer også til å ta med badetøy til vannaktivitetene på Stranda. Ellers er det lurt å kle seg etter værforholdene.

Hund:
JordbærEventyret er en barne- og familiefestival, hvor vi forventer mange besøkende. Ikke alle barn eller voksne liker hunder – noen er også redd for hunder. Vi tillater derfor ikke publikum å ta med hunder inn på festivalen denne dagen.

Avstander:
Fra Jordbærgården gjennom Trollskogen til Stranda er det ca 1,5 km. Det tar ca 1,5 timer å gå gjennom Trollskogen da det er mange opplevelser underveis. Fra Stranda til parkeringsplassen er det ca 700 meter.

Toaletter:
Vi har plassert flere toaletter rundt i festivalområdet.
Tilstrekkelig antall, og hygiene ivaretatt.

Avfall:
Det er plassert ut mange søppelbøtter strategisk, og vi oppfordrer deg til å tenke miljøvennlig og putte søppel i rett fraksjon.

Sted:
Du når Sylling 20 minutter fra Drammen og Sandvika og 40 minutter fra Oslo sentrum. Google kart på vår kontakt side her.

Mat/Kafe:
Du kan kjøpe mat og drikke i Kafè Bjørkelunden, ved strandkanten kan du kjøpe kaffe og drikke, og nyte sveler, is, jordbær og fløte. All drikke er økologisk saft fra Bærgården i Sylling.

Service:
JordbærEventyret har et eget service-team som er tilstede for å sørge for at du som gjest har det bra.

Epost/Kontakt:
Epost adresse: post@jordbæreventyret.no
Du kan også benytte kontaktskjema her.

Praktisk ,