Jordbæreventyret 22.06.2024

Trollskogen


Trykk ▶️ i spilleren ovenfor og ta en tur gjennom trollskogen!

Velkommen til Trollskogen! 

I Trollskogen bor det mange troll – så sjansen for å møte troll er stor. Gammel overtro sier at «den som troll rører ved blir forvandlet til stein». Det er derfor viktig at alle barn som går gjennom Trollskogen binder på seg en trollhale. Trollene du møter vil da tro at du er en trollunge, og gjør deg ikke om til stein.

Noen av trollene som bor i Trollskogen er hyggelige og hjelpsomme mens andre er litt skumle. Men så lenge du kan vise frem halen og si at du er en trollunge, er du trygg. På den nye TROLLS-skolen kan du få møte noen fargerike og danseglade troll. Bli med på dansen!

På eventyrstien får du møte Askeladden og trollet. Askeladden har lyst til å ta over skogen, men må først finne det store trollet. Rødhette er også ute på tur for å plukke blomster til bestemoren sin, men hun glemmer farene som venter. For på eventyrstien lusker det en ulv.

I løpet av turen i skogen vil du også få muligheten til å gå over en bru. Har vil de tre bukkene bruse hjelpe deg. Bukkene bruse trollet har også reist fra badeland for å se hva som skjer i Trollskogen i Sylling. Kanskje du tørr å ta bilde med han?

Du vil finne kart i skogen over hvor du skal gå. Lek, snakk, dans og tøys med trollene gjennom hele skogen.

Hekseby

I enden av Trollskogen ligger Hekseby. Her bor heksene som passer på at trollene holder seg i Trollskogen. For å klare dette lager dem et heksebrygg. Hvis du tør, kan du få smake brygget.

Men husk – det er hekser med magiske krefter! Det er best å oppføre seg ordentlig – så det ikke går troll i ord og du blir til en ekte trollunge…

Pass på halen din og god tur!

Aktiviteter , ,